top of page
 

RELIKWIEËN VAN HET VERLEDEN​

Paarden hebben een magisch effect op mensen.

 

Wanneer Esprit, de Italiaanse draver van Nick, ziek wordt, worstelt Nick met een schuldgevoel. Tegelijkertijd is hij verwikkeld in een ingewikkelde relatie. Als er dan ook nog een magiebron in hem ontwaakt, weet hij niet waar hij het zoeken moet.

 

Als er plotseling een vreemde man Nicks pad kruist, gebeuren er de vreemdste dingen. De wereld raakt in de ban van een eeuwige Schemering. Het is aan Nick en Karel om de Relikwieën van het verleden te vinden, artefacten die sterk genoeg zijn om de Schemering tegen te gaan.

 

Op jacht naar de verantwoordelijke voor de Schemering en Nicks verdwenen paard, is het aan hem om de harde waarheid te achterhalen over zichzelf.

Genre: Dark-Fantasy/Young Adult

Aantal pagina's: 467

Uitgeverij: ZILVERBRON

 

ISBN (paperback): 9789463081436 

ISBN (e-book): 9789463082259

Ik wil een voorproefje

Logo Ruiters van de Nacht
Cover Relikwieën van het verleden
Logo Hebban
Logo Goodreads
Aanhalingstekens

Echter naar verloop van tijd neemt de schrijver steeds meer de tijd om dingen te vertellen en dan zit je er al snel midden in. De magie begint op dat moment van het verhaal af te spatten. Het word spannend en de karakters ontwikkelen zich snel. Je leert meer over het verleden en hoe de magie tot stand is gekomen en krijgt een steeds betere band met de karakters. 

                                                               Melanie Hoogvliet - Bookstamel

Aanhalingstekens
Cover Het geheim van Winterplas
Logo Hebban
Logo Goodreads
 

HET GEHEIM VAN WINTERPLAS

Het vinden van de Relikwieën was slechts het puntje van de ijsberg.

Nu de voltallige Ruiters het Verboden Bos achter zich laten, worden ze geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. De Schemering hangt nog steeds over hun geliefde wereld en Tessy, directrice van het geheime genootschap Bureau Nul, heeft haar klauwen in Nick geslagen. Ontrafelende geheimen maken het moeilijk voor Nick om goed van slecht te onderscheiden en ook Suzie laat zijn emoties en gedachten op hol slaan.

 

Hun strijd tegen de Duisternis leidt hen naar een kleine gemeenschap van overlevenden. Maar zij zijn niet de enigen die hun zinnen op de samenleving hebben gezet, gevaar loert vanuit elke hoek. De demonen die in deze nieuwe wereld leven, zijn gedreven door een gekmakende bloeddorst.

 

Waar magie eerst slechts sluimerde tijdens hun tocht, vestigt hij zich nu diep in hun wezen. Samen met hun Zielsdieren ontdekken ze de echte kracht van hun Ontwakening.

Genre: Dark-Fantasy/Young Adult

Aantal pagina's: 581

Uitgeverij: ZILVERBRON

 

ISBN (paperback): 9789463084093

ISBN (e-book): 9789463083997

Ik wil een voorproefje

Even horen hoe het klinkt

Logo Ruiters van de Nacht

De gebeurtenissen zijn tot in de kleinste details beschreven en daardoor lijkt het alsof je er zelf bij bent om samen met de Ruiters te strijden.
De spanningsboog blijft hoog overeind tot het allerlaatste moment.

                                        Yvonne Oomen Muurmans - Ypsilon Books & Life

Aanhalingstekens
Aanhalinstekens
Tocht Brandende Velden

TOCHT NAAR DE BRANDENDE VELDEN

Winterplas heeft een nare smaak achtergelaten bij de Ruiters.

Na de verliezen en onverwachte winst zetten ze de tocht verder op het eeuwenoude piratenschip, de Nachtbraker. Hun bestemming? De Brandende Velden, waar volgens Bureau Nul het antwoord ligt op de Eeuwige Schemering.

 

De groep leert tijdens deze tocht de Laroyi kennen, een mystiek volk, geboren met dezelfde Gevoelensmagie die Nick gek maakt. Ze zijn bereid om hun kennis te delen, maar in ruil daarvoor moeten de Ruiters dit volk een helpende hand bieden. In hun bijzijn worden Nick, Venga en Esprit onderworpen aan de volledige omgang van hun Kwelling.

 

Het schip heeft een eigen wil. Wat ze ook doen, de Nachtbraker valt niet te besturen. Nick, Karel, Chase en hun dieren worden meegevoerd op onheilspellende stromingen. Onbekende gevaren liggen op de loer tussen de golven.

 

 

Genre: Dark-Fantasy/Young Adult

Aantal pagina's: 383

Uitgeverij: ZILVERBRON

 

Logo Ruiters van de Nacht
ISBN (paperback): 9789463084963
ISBN (e-book): 9789463085014

Ik wil een voorproefje

Logo Goodreads
Logo Hebban
Cover Tocht naar de Brandende Velden
Aanhalingstekens

Fantastisch, meeslepend, verrassend en... nog niet gedaan!

mylove_forallbookss

Aanhalingstekens
Pictogram Book
Releasedatum: december 2024
 
 
 
HET DODEMANSBOS

 

 

Genre: Dark-Fantasy/Young Adult

Aantal pagina's:

Uitgeverij: ZILVERBRON

 

Luna
Er is nog geen
tekst om aan te
knabbelen!
Logo Ruiters van de Nacht
bottom of page