top of page
Vincent Vangeel radio
You make us Q

2018

Op zaterdag 27 oktober 2018 vroeg weekend radiopresentator Vincent Vangeel van de zender Q-Music aan zijn luisteraars wat de plannen waren voor zaterdagavond. Ik antwoordde hierop met een vrolijk berichtje dat ik (zoals bijna iedere avond) zou verder schrijven aan Ruiters van de Nacht. Totaal onverwacht werd ik vervolgens opgebeld door de Q-Music presentator om wat meer uitleg te geven. Tot onze grote opluchting was er iemand in de nabije omgeving die het interview heeft kunnen opnemen.

Hartelijk dank aan Vincent Vangeel voor de mogelijkheid om het verhaal van Ruiters van de Nacht wat uit te doeken te mogen doen op nationale radio! Ik heb zeker genoten van mijn ' 2 minutes of fame. '

2023

Q-Music organiseert al enkele jaren het enige, echte Q-Beachhouse in Oostende. Niet alleen kan je daar vertoeven met een lekker drankje en versnapering, de Q-presentatoren zenden ook live radio uit van in een opgebouwde studio. Zo kreeg ik 5 jaar na mijn (beruchte) radio interview, eindelijk de kans om Vincent live te ontmoeten. Natuurlijk had ik een exemplaar mee van datzelfde boek waarover ik gesproken heb. We waren enkel niet helemaal zeker van het jaartal waarin ons radiogesprek had plaatsgevonden. Blijkbaar was het dus niet 2016 maar 2018. Oeps! 

Handtekening aan Vincent Vangeel
Mathias Maho en Vincent Vangeel
Pijl
bottom of page