top of page

Wil jij ook een stekje in jouw tuin of in een pot? Klik op de knop en reserveer er snel eentje! Ik beloof dat ik niet teveel blaadjes op zal eten!

Zarine_edited

Zarine

20. Familie uitstapje

Met de start van het eventseizoen, keert 🌳 ℙ𝕃𝔸ℕ𝕋-𝔼𝔼ℕ-𝔹𝕆𝔼𝕂 🌳 ook weer terug voor een derde seizoen aan duurzaamheid . Omdat educatie een grote rol speelt in wat ik probeer te verwezenlijken, zijn we deze keer als gezin op pad getrokken om drie stekjes te planten die sinds december wachtten op eigen grond. Daarnaast zijn er nog twee boompjes bijgekomen dankzij het fantastische beLEEF BOEKen event van afgelopen weekend!

22. Hop met de handschop ✋🧰

Door de aanhoudende verkoop en het gebrek aan tijd, moest ik nog even verder met de 'handschop' na het fiasco van de vorige video. Gelukkig had ik halverwege weer een nieuwe volwaardige schop, en kon het graven ongestoord verder gaan.

21. Da's pech, schop weg

Stekjes planten is in wezen iets erg simpel. Je graaft een kuil, steekt het jonge boompje erin, vult het met water en maakt het weer dicht. Maar wanneer je schop het plots begeeft, verandert iets erg simpels in een vrij interessante uitdaging. 🧰 🤷‍♂️

Groene pijl
bottom of page