top of page

CASTLEFEST 2022

Castlefest is voorbij, hoewel we nog even blijven nagenieten. In mijn vlog neem ik je mee naar wat er voor en achter de schermen gebeurd als auteur  op dit geweldige fantasy festival.

21:27 minuten

ELFTOPIA 2022

Mijn eerste keer ELFTOPIA-Fantasy Fest was duidelijk een meevaller. De sfeer kon niet gedrukt worden door de warmte! Op mijn 2de vlog neem ik jullie mee naar dit fantasierijke event in België.

21:41 minuten

ELFIA ARCEN 2022

Regenbogen, 'kassaman-fanclubs' en Peter 'Plastic'. Elfia was zeker een erg interessant fantasy event. Oke, het klink allemaal misschien wat vreemd. Kom met me mee naar Arcen en dan leg ik het je allemaal uit!

14:40 minuten

RAZOR REEL 2022

Afgelopen zondag waande ik me even een filmster op de Razor Reel beurs!
Samen met Het Schrijverscollectief en Lucky Duckling stelde ik mijn boeken, heerlijke mede en de nieuwe verhalenbundel voor!


9:03 minuten

FEEST VAN HET BOEK 2022

Tijdens het jaarlijkse ‘Feest van het Boek’ bruisen alle winkels van de standaardboekhandel van het literaire leven met events, signeersessies, voorstellingen en ontelbare lees- en geefsuggesties waaronder dé must-haves van het afgelopen jaar.
Als auteur werd ik dan ook uitgenodigd om die dag samen met andere Tiense auteurs door te brengen!


3:17 minuten

De Duystere Markt💀 2022

OPGEPAST: DEZE VLOG TOONT GEVOELIGE BEELDEN (18+)

De meeste mensen houden van levende dieren, maar er zijn er ook sommigen wiens liefde verder gaat dan dat. De Duystere Markt is een plaats van curiositeiten en rariteiten waaronder schedels, botten en opgezette dieren.
Daar mocht ik als 'Dark-fantasy' auteur niet bij ontbreken.

8:53 minuten

Blauwe pijl

BOEKENBOTTELARIJ 2022

Een kleinschalige boekenbeurs onder auteurs die iets te maken hebben met de provincie Limburg. Daar hoorde ik ook bij dus samen met Morgan Blade naar het gezellige Pelt, waar we door de Schepen van Cultuur verwelkomd werden op de vierde editie van de Boekenbottelarij.

6:50 minuten

FACTS FALL 2022

De release van de kortverhalenbundel, panels en workshops? Facts in de expo van Gent was een erg druk en volgeboekt event! Maar alle bezoekers en gelijkgezinde schrijvers gaven me meer dan genoeg energie om dit weekend door te knallen!

19:44 minuten

SIGNEERSESSIE CARREFOUR 2022

Carrefour Belgium biedt meer dan enkel eten. Zo kon ik afgelopen zaterdag in de hypermarkt van Korbeek-lo gaan signeren! En dat is toch wel wat apart, met mijn boeken in zo'n supermarkt!

4:4 minuten

bottom of page