top of page

Tussen draken en kerkers 🐲 🏰

Op 22 en 23 maart dompelde ik mezelf onder in de magische wereld van Dungeons & Dragons tijdens het spannende evenement in Vilvoorde. Hier verkende ik samen met Het Schrijverscollectief duistere kerkers, trotseerde angstaanjagende monsters en smeedde onvergetelijke avonturen. Ik neem je mee op een onvergetelijke reis vol intriges, heldendaden en bovenal, heel veel plezier!

30:27 minuten

Fantasy, Anime, Comics, Toys & Space. Kortom Facts in Gent! 🌟🎮🎬

Welkom bij Heroes Facts Gent! Een bruisende bijeenkomst voor fans van comics, films, series en gaming. Ontmoet beroemde sterren, bewonder geweldige cosplay, en duik in een wereld vol avontuur en verbondenheid. Mis het niet.

50:59 minuten

Over de grens naar Elfia 🏰 🧝

Elfia in Haarzuilens is een Fantasy festival dat jaarlijks plaatsvindt in de prachtige omgeving van Kasteel de Haar. Elfia is een plek waar de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervagen. Het festival biedt een unieke gelegenheid om je innerlijke fantasie te verkennen en te genieten van een sfeervolle omgeving vol wonderen en verrassingen. Voor uitgeverij Zilverspoor is het dan ook een vaste traditie om er als standhouder heen te gaan!

56:54 minuten

Boekenmagie op de Spirituele markt ✨🔮🌿

Zondag 28 april stapte ik in een betoverende wereld op de Spirituele Markt van The Witches House. Eenmaal daar werd ik omringd door kristallen, wierook, tarotkaarten en potions. Laat je inspireren door deze vlog en geniet mee van deze dag vol ontdekkingen en rust.

10:46 minuten

Op de mysterieuze en natte gronden van Mysteria 🌧 🧙🏼‍♂️🧝‍♀️

Mysteria in Aarschot is een unieke viering van alles wat mysterieus en fantasierijk is, en biedt een ongeëvenaarde ervaring voor liefhebbers van alles wat buiten de realiteit valt. Door zijn rijke aanbod aan activiteiten en de sfeervolle locatie, blijft het evenement een hoogtepunt op de kalender van Aarschot en een must-visit voor iedereen die houdt van een magisch weekend. En voor Het Schrijverscollectief, is Mysteria een jaarlijkse traditie die we niet willen missen!

27:18 minuten

Buurtpark wordt Ambachtenmarkt in Kumtich 🌳⚒ 🪶

De Ambachtenmarkt in Kumtich is een nieuw event en vond voor de allereerste keer plaats in een buurtpark vol met wilgen, speelgerief voor de kleinsten en... modder, oh zo veel modder. Niettemin vertoefde ik in het charmante gezelschap van Morgan Blade en werd ik het vuur aan de schenen gelegd door een reporter van Plezier Hier, een lokale community groep op Facebook die door allerlei culturele events schuimt in de omgeving. Genoeg materiaal dus om een vlog mee te vullen!

20:08 minuten

Boekenbende in Heusden-Zolder 📚

Rijen en rijen aan boeken van wel liefst 25 aanwezige auteurs in een kleine zaal, dat beschrijft de bescheiden boekenbeurs in Heusden-Zolder. Gelukkig stond ik goed gezelschap van Schrijverscollectief collega's! De sfeer zal ongetwijfeld het beste geweest zijn aan onze tafels, al was het maar omdat onze lach het hardst weerklonk!

12:44 minuten

Blauwe pijl

De eerste editie van beLEEF BOEKen 📚 ✨

Welkom bij mijn allereerste vlogavontuur van 2024! Vandaag neem ik je mee naar de bruisende boekenbeurs in de regio Antwerpen, waar meer dan 60 gepassioneerde auteurs samenkomen om hun meesterwerken te signeren en te verkopen. Op beLEEF BOEKen neem ik je mee tijdens de hoogtepunten van dit evenement. Oh ja, en vertelde ik er al bij dat dit de allereerste editie was? En wat een succes!

18:24 minuten

bottom of page